Werkwijze

Onze werkwijze is helder en gericht op het indien gewenst totaal ontzorgen. We werken al 10 jaar samen met een team van gespecialiseerde vakmensen waarmee we lezen en schrijven. Zij kennen onze lat, wij hun kwaliteiten.

1

Kennismakingsgesprek

Wij willen graag dat er een klik is tussen ons en onze opdrachtgever! Wij hechten er daarom veel waarde aan om u en uw huis beter te leren kennen. Alleen dan komen wij tot een passend en persoonlijk interieur wat volledig aansluit bij uw wensen. Wij starten steeds met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. We bespreken samen uw hulpvragen. We besteden in dit eerste gesprek uiteraard ook aandacht aan het budget en de planning. Op basis van dit gesprek, kunnen wij voor u een inschatting van de benodigde werkzaamheden en een beraming van de kosten maken en ontvangt u een offerte. Ook voor eenvoudige hulpvragen bieden wij u een mondeling advies aan.

2

Concept- en ontwerpfase

Na akkoord op de offerte starten we met een concept ontwerp. We maken een plattegrond met een duidelijke indeling. Deze dient als uitgangspunt voor de verdere invulling zoals voorstel meubels, materiaal- en kleurgebruik, en styling. Dit alles wordt gevisualiseerd en verduidelijkt dmv een moodboard op A3 formaat. Indien gewenst maken wij een 3D presentatie. Een niet te onderschatten onderdeel is een lichtplan. Hier denken wij uiteraard ook aan en is onderdeel van het totaalplan.

3

Offertes, planning, aankoop en begeleidingsfase

Nadat het plan is gepresenteerd en het ontwerp is goedgekeurd starten we met de volgende fase. u ontvangt een offerte van de voorgestelde producten. wij dragen zorg voor de aankoop en coördinatie van de levering. wij gaan met u mee woonshoppen waarbij u kunt profiteren van onze gunstige inkoopcondities. Gedurende het volledige traject bewaken wij ook uw budget.

4

Realisatiefase

Op de afgesproken datum starten wij met het project en zorgen voor een strakke planning die wij permanent bewaken.