Met Lef

komt je huis

tot leven

Studio LEF is opgericht door Daniëlle Tonnaer,  interieurontwerper met passie voor haar vak. Sinds 2010 helpt zij particulieren én bedrijven met hun woonvragen. Haar missie is het realiseren van interieurs waarin het karakter van de gebruiker te herkennen en perfect in balans is. Daniëlle kenmerkt zich door een groot empatisch vermogen waardoor ze de wensen van haar opdrachtgevers goed kan vertalen naar een voor hun passende woonomgeving. Zij haalt haar inspiratie uit de natuur, musea, reizen, woonbladen en zelfs uit hetgeen wat haar dagelijks bezig houdt. Ieder project geeft haar energie: van mondeling advies tot grootschalige verbouwingen, tot het inrichten van een complete nieuwbouwwoning.

Ron is binnen Studio Lef de verantwoordelijke voor al het maatwerk, keukenontwerp , bouwbegeleiding en aansturing van onze uitvoerende partijen.

Met ruim 30 jaar ervaring in de interieur- en keukenbranche  heeft hij alle expertise en kennis in huis om tot doordachte en unieke ontwerpen te komen. Hij is steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en vernieuwingen op het gebied van keuken inbouwapparatuur, materialen en toepassingsmogelijkheden!

 

Ron onderscheidt zich door zijn unieke tekentalent waardoor hij a la minute tot de mooiste schetsontwerpen kan komen!

Onze klanten zitten daarom graag met hem aan tafel!

Ron en Danielle delen niet alleen de werkzaamheden van Studio Lef,  maar zijn in het ‘dagelijkse leven’ ook een koppel.

Zij zijn zich er goed van bewust dat zij een zakelijke samenwerking én een relatie hebben en weten de aan- en uit knop goed te vinden!

Onze klanten zien het als een sterk punt !

Waar Ron zich concentreert op het gebied van maatwerk, bouwbegeleiding en andere praktische  zaken, houdt Danielle zich bezig met de uitwerking van het voorstel door haar kennis van zaken op het gebied van meubels, kleurencomposities  en materialen.

Door deze manier van samenwerking waarin zij elkaar ook regelmatig uitdagen volgt er een compleet en alles omvattend interieurplan!