Woonhuis Maarheeze

Over dit project

Home sweet home!

Ons eigen huis waar we met onze 2 zonen een heerlijke woonomgeving hebben gecreëerd! 17  jaar geleden hebben wij een volledige verbouwing gedaan met als eye catcher onze royale woonkeuken met veel glas en openheid naar de tuin.

Na zoveel jaren werd het weer tijd voor een restyling! Een restyling met nieuwe materialen zoals mooie en luxe wandbekleding, de openhaard bekleedt met latjes van notenhout en akoestische achterwand. Een klassieke touch hebben we bereikt door het toepassen van wand sierlijsten mee geschilderd met de muur in een blauwe kleur.

Het kleurgebruik van een mix van blauw, roze en okergeel kenmerkt onze persoonlijke woonsmaak. Uitgesproken, met lef, niet schreeuwend maar in balans.

Koninklijk donkerblauw voor de zithoek waar we ’s avonds tv kijken en heerlijk kunnen ontspannen, roze voor in de eethoek waar we samen borrelen met familie en vrienden en okergeel in de keuken die gericht is naar de tuin en waar het zonnetje altijd schijnt en wat het hart van onze woning is!

Met ons eigen huis ervaren wij nog dagelijks hoe belangrijk het is om te starten met een goed doordacht plan waarin ruimte, indeling en kleurgebruik een perfecte synergie vormen!