Met LEF komt je huis tot leven

Niemand is identiek. Een interieur is een weerspiegeling van de gebruiker. Het voegt waarde toe aan het leven en geeft ontspanning, inspiratie en balans. Lef voegt uw karakter toe aan uw woning of bedrijf. Maakt het onderscheidend en herkenbaar zonder de functionaliteiten uit het oog te verliezen. Een interieur met karakter.

Woonhuis Maarheeze

Over dit project

Home sweet home!

Ons eigen huis waar we met onze 2 zonen een heerlijke woonomgeving hebben gecreëerd! 15 jaar geleden hebben wij een volledige verbouwing gedaan met als eye catcher onze royale woonkeuken met veel glas en openheid naar de tuin. Onze keuken is het hart van ons huis waar het altijd heerlijk vertoeven is. Uitgevoerd in mooie materialen en ruim opgezet.

Een door ons ontworpen en op maat gemaakt dressoir geeft door zijn afmeting een extra dimensie aan de ruimte. Hij heeft een verbindende factor tussen eet- en zithoek.

Met onze eigen verbouwing ervaren wij nog dagelijks hoe belangrijk het is om te starten met een goed doordacht plan waarin ruimte en indeling perfect op elkaar zijn afgestemd!